0 محصولات
نمایش سبد خرید
کتاب دست دوم مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی اثر رسول پایان انتشارات آییژ
ویژگیهای محصول
- قطع: وزیری
- جلد: شومیز
- انتشارات: آییژ
- سال چاپ: 1382
ناموجود
توضیحات
-
این کتاب دست دوم می باشد.
کتاب دست دوم مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی اثر رسول پایان انتشارات آییژ
- مولف:مهندس رسول پایان
- انتشارات :آییژ
- ویرایش:سوم
- تاریخ نشر:1382
- نوبت چاپ:1
- تعداد صفحات:247
- موضوع:مواد غذایی
- زبان:فارسی
- نوع جلد:شومیز
- قطع کتاب:وزیری
- شابک :3-20-8142-964
- این کتاب دست دوم می باشد.
توضیحات تکمیلی
وزن | 435 گرم |
---|---|
ابعاد | 24 × 16 × 1.7 سانتیمتر |
قطع | وزیری |
جلد | شومیز |
انتشارات | |
سال چاپ | 1382 |
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.